Flight Simulator downloads, resources and active forum.

Picture of the week

About us

Dutchfs.com is one of the eldest homepages dedicated to the Dutch Flight Simulator-community. Since 1997 one can find information about various flight-simulation-programs: Microsoft FSX, Dovetail Games FSX Steam Edition, Lockheed-Martin Prepar3d, Laminar Research X-Plane and Flight Gear. There is also a lot of information available about Microsoft Flightsimulator 9 and earlier. In our forum we offer information and knowledge-sharing about these flight-simulators for pc. We also have a download-library containing various manuals, downloads for liveries, scenery, panels etc.

Search the FREE Dutchfs.com download libary

Flightsim version:
Keyword:

How it works?

Enter your Microsoft Flight Simulator version. Search for a certain keyword. For example "KLM" if you want to have a KLM repaint or search for "Netherlands 2000" if you want the Dutch scenery on your computer.

 • Bijna examens

  Published: 16-05-2005
  Alweer een week voorbij en ondertussen komen de eerste examens nu toch wel heel dichtbij. Volgende week al hebben we de School Finals en dan op 6 juni, jawel D-Day, de JAR examens waar het allemaal om draait. Iedereen hier is nu bezig met continue revisie, de meeste vakken hebben we afgesloten en deze week hebben we nog maar 3 dagen les. Je kan ook aan de personen merken dat de examens dichterbij komen. Iedereen, including myself, raakt wat snelle geprikkeld en is sneller geirriteerd. Zo hier en daar vliegt er een snauw over maar verder ook niets.
  Voor de rest gebeurt er eigenlijk helemaal niets. Leren, leren en nog eens leren is waar onze dagen uit bestaan. Ach, je moet er wat voor over hebben.

  Ik denk dat dit tot nu toe wel het kortste stukje is dat ik heb geschreven. Ach ja, als er nu eenmaal niets gebeurt.
 • Hiep, hiep, hoera!

  Published: 09-05-2005
  Afgelopen week was weer feest zoals altijd maar voor mij toch iets meer dan normaal. Het was afgelopen vrijdag namelijk mijn verjaardag! Ik ben nu 19 jaartjes en om dat te vieren werd ik volgens Britse traditie gebounced. Dit bouncen houd in dat 4 man je bij je benen en armen pakken en je leeftijd aantal keren omhoog gooien. Bij mij hadden ze daarnaast ook een ander doel, wegens het feit dat ik niet zoveel weeg dachten ze wel dat ik tot aan het plafond kon komen. En ze hadden gelijk, ik heb met mijn hoofd het plafond wel twee keer geraakt! Gelukkig bestond het uit losse lichte tegels die mee omhoog kwamen dus kwam het niet al te hard aan.
  Nog mooier was dat mijn ouders speciaal ter gelegenheid van mijn verjaardag naar hier zijn gekomen om me te kunnen feliciteren, echt geweldig. Nadat ik ze die vrijdag een rondleiding had gegeven op het terrein zijn we gezellig uit eten gegaan bij een Indier hier in de buurt. Op de zaterdag erna hebben we een stadstour gemaakt in een dubbeldekker bus om wat meer te leren over Oxford. Bij elkaar allemaal hartstikke gezellig, helaas was het zaterdagmiddag al weer afgelopen.

  Die zaterdag avond zijn we met een groot deel van de klas uit eten gegaan in Oxford, dit omdat in mei een groot deel van de klas jarig is. 's Avonds aangekomen bij de Italiaan blijkt het er heel chique uit te zien. Gelukkig waren de prijzen er niet al te veel naar. Het eten was overigens wel erg lekker. Het toeval wilde dat er op dat moment wel drie grote groepen in het restaurant waren en allemaal ter gelegenheid van verjaardagen! We hebben die avond ongeveer 5 keer 'Happy Birthday' gezongen. Erg grappig allemaal.

  Downside van al deze lol was dat er uiteindelijk in mijn geval niet al teveel werk is verzet dit weekend. Dit word dus komende week hard werken.
RSS
Dutchfs Twitter Facebook